Kerman, Şentop’a, Saat Kulesi Hediye Etti.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti'li 8 milletvekili, Meclisin tatil olmasından yararlanarak Batı Trakya ve Makedonya'ya bir gezi düzenledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti'li 8 milletvekili, Meclisin tatil olmasından yararlanarak Batı Trakya ve Makedonya'ya bir gezi düzenledi.

AK Partili İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop ve Yıldız Seferinoğlu, Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, karayolu ile Yunanistan sınırları içerisinde bulunan Batı Trakya'da Gümülcine ve Makedonya'nın Üsküp kentini ziyaret etti.

Makedonya Anayasa Mahkemesi üyesi Salih Murat'ın eşlik ettiği ziyaretlerde milletvekilleri burada Türk köylerine ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Batı Trakya'da Gümülcine Türk Gençler Birliği'ni ziyaret eden milletvekilleri, burada gençlere Türk bayrağı, Kur'an-ı Kerim ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük boy resimlerini hediye etti. Daha sonra İskeçe Müftüsü Ahmet Mete'yi ziyaret eden milletvekilleri buradan Makedonya'nın Üsküp kentine geçerek bir Türk köyüne misafir oldu. Köyde yaşayanların tamamen Anadolu geleneklerine özgü nitelikte giyim ve sosyal hayatını gözlemleyen milletvekilleri zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

KERMAN’I ZİYARET ETTİLER.

Batı Trakya ve Makedonya gezisi sonrası İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı, ziyaret eden heyet; Kerman’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop’a açılışını yaptığı saat kulesinin resmini hediye etti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kerman, Şentop’a, Saat Kulesi Hediye Etti.
Yorumlar (0)