Şentop,“İpsala’da Değişen Bir Şey Yok”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Şentop,”Ankara’da Kerman’ı, Bakanlıklar ve Bürokrasi İyi Tanır”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Kerman’a, destek vermek üzere İpsala’ya gelen önceki dönem TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kerman’dan övgüyle söz ederek “Ankara’da Bakanlıklar ve bürokrasi onu iyi tanır.”dedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı tarafından Cuma günü akşamı kapalı Pazar yerinde düzenlenen iftar yemeğinde izdiham yaşandı.

Önceki dönem TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop, Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti İl Başkanı Aydoğan Akıncı, önceki dönem Edirne Belediye Başkan adayı Koray Uymaz ile çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğinde adeta izdiham yaşandı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, misafirlere yaptığı kısa konuşmada 31 Mart tarihinden itibaren hizmet belediyeciliğinin başlayacağını belirterek, İpsala’nın her zamankinden fazla hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi.

AĞLATAN SLAYT

İftar yemeği duasının yapılmasından sonra kürsüye gelen AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman,2014-2019 yılları arasında yaptığı hizmetleri anlatan sunumu büyük ilgi topladı. Sunumu izleyenlerin gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Kerman,2019 yılında devrettikleri Belediyeyi yeniden almak için sizlerin karşısına çıktıklarını belirterek” 31 Mart akşamı bu zaferi kutlamayı Allah bizlere nasip etsin” dedi.

Slaytta izlediğiniz hizmetleri sizlerin oyları ile gerçekleştirdiklerini ifade ederek sözlerini sürdüren Kerman,”Bu hizmetlere itirazı olan var mı? Sizlerle birlikte daha iyilerini yapacağız. Hak edene hak ettiğini vereceksiniz.31 Martta hepimiz Cumhuriyet meydanında olacağız” dedi.

AKSAL,”HER ZAMAN YANINDAYIZ.

Kerman’dan sonra söz alan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Ramazan bayramından önce 31 Mart Pazar günü ilk bayramı kutlamak istediklerini belirterek ”Kerman başkan İpsala’ya güzel hizmetler yaptı. Bugün iftar yaptığımız Pazar yeri bile Kerman başkanın eseridir. Kerman başkanım geçen dönem yaptığı hizmetleri anlattı.Biz onun her zaman yanındayız.Seçilirse daha güzel hizmetler yapacaktır.”dedi.

ŞENTOP,”KERMAN’I, ANKARA’DA HERKES TANIR”

Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın konuşmasından sonra kürsüye gelen önceki dönem TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yaptığı konuşmada” Uzun zamandır İpsala’ya gelmemiştim. Ancak İpsala’ya hiçbir şey yapılmamış. Kerman, başkan “Kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. Hakikaten kaldığı yerden devam edecek” dedi.

Kerman başkanı Ankara’da herkesin tanıdığını ifade eden Şentop,”Kerman başkanı Ankara bürokrasisi iyi tanır. Bakanlıklar tanır. Burada yapılan işlerin bazıları Belediyenin tarafından yapılmamasına rağmen onun takipçiliği sayesinde olmuştur. Görev yaptığımız dönemde bizleri Ankara’da en çok zorlayan ve çekiştiren Belediye Başkanı Mehmet Kerman’dı. Allah razı olsun. İşini takip eder ve koparıncaya kadar peşini bırakmaz. İnşallah seçilir ve görevine devam eder. İpsala’nın hizmete ihtiyacı var. İpsala’nın eski hizmet günlerine geri dönmesi lazım.” dedi.

Şentop,iftardan önce kahveleri gezerek vatandaşlardan Kerman’a, oy istedi.

KAPUCU MAHALLESİNE YÜRÜDÜLER.

AK Partililer iftar yemeğinden sonra seçim bürosunda toplanarak Kapucu mahallesine kadar yürüdüler.

AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman,burada omuzlara alınarak sevgi gösterisinde bulunuldu.Vatandaşların evlerinden çıkarak Kerman’nın boynuna sarıldıkları görüldü.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Şentop,“İpsala’da Değişen Bir Şey Yok” Şentop,“İpsala’da Değişen Bir Şey Yok” Şentop,“İpsala’da Değişen Bir Şey Yok” Şentop,“İpsala’da Değişen Bir Şey Yok”
Yorumlar (0)