Kerman,”Yarım Kalan Projeleri Hayata Geçirmek İstiyoruz”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK  Parti İpsala Belediye Başkan Adayı Mehmet Kerman, kesanhaber.net  internet haber sitesi sahibi Necdet Uybaş’a adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kerman’ın ilk belediye başkan adaylığı 2009 seçimlerinde başladı. Kerman bu seçimde  CHP adayı Mehmet Karagöz karşısında seçimi kaybetti. Karagöz,bin 554 oy alırkan, Kerman bin 371 oy aldı.Bu seçimde MHP adayı Emin Başaran 939, DP adayı Yusuf İder’de 820 oy aldı.

2014 yılı seçimlerinde tekrar aday olan Kerman, bu kez koltuğa oturdu. Kerman,bin982 oy alırken en yakın rakibi, DSP’den Özer Çınar bin 720 oy aldı.

2019 seçimlerinde tekrar aday olan Kerman, CHP ve İYİ Parti adayı  Abdullah N. Ünsal karşısında seçimi kaybetti. Ünsal, 2 bin 545 oy alırken, Kerman 2 bin 465 oy aldı.

Gelelim 2024 seçimlerine… Kerman bu kez 4. Kez AK Parti adayı olarak tekrar seçim sahnesinde yerini alıyor.

Başarılı bir iş adamı olan Kerman’a neden belediye başkanlık koltuğuna oturmak için bu kadar mücadele ediyorsun diye sorduk…

Kerman, bu soruya”Liderlik vasfını yüce rabbim herkese nasip etmiyor. Vatandaşlara güzel hizmetler yapmak için tekrar aday oldum. Bunda vatandaşlarında ısrarı oldu”.Yaparsa Kerman yapar” diyorlar.

Bir önceki dönem birçok projeye imza attığını anımsatan Kerman, seçildiği takdirde yarım kalan projeleri hayata geçirmek için çalışacağını söylüyor.

Geçtiğimiz dönemde belediyenin gözle görülür bir hizmetinin olmadığını söyleyen Kerman,” İş gene başa düştü. Kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Çıkaracakları  kaplıca suyundan belediye arsasına bir otel yapacaklarını anımsatan  AK Parti adayı Kerman, sözlerine şöyle devam etti:” Bu yıl içinde ilk projem kaplıca suyunu çıkarmak ve otel inşaatına başlamak. Diğer öenmli projelerim köpek barınağı, huzur evi ve TOKİ kanalıyla 600 ev yapmak. Kazandığım gibi TOKİ için müracaatları toplayacağız. Bunun yanında kapalı pazaryeri yanında büyük bir avm yapacağız. Birçok işyerinin yanı sıra sosyal tesislerde olacak. Düğün salonu, kapalı otopark, sinema salonu ve ofisler.”

AK parti kurulduğundan bu yana siyasetin içinde olduğunu belirten Mehmet Kerman, bu dönem son olarak aday olduğunu anımsatarak,” Kazandığım takdirde daha beş yıl halkıma hizmet edeceğim. Dönemim de doğalgaz, kapalı pazaryeri, lisanslı depoculuk, TOKİ, saat kulesi ve giriş takları ve daha birçok hizmet yaptım. Halkım oy verirse daha beş yıl hizmetin en iyisini yaparım.”şeklinde konuştu.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)