Şehitler İçin Saygı duruşu
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatının ardından, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimiz için İpsala’da tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde şehit olan 9 kahramandan 6'sı memleketlerinde toprağa verildi. 3'ü ise bugün son yolculuklarına uğurlanacak.

Bölgede operasyonlar tüm hızıyla sürerken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Türkiye’de tüm okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunacağını açıkladı.

OKULLARDA SAYGI DURUŞU

İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin; “Bugün ilçemizde eğitim veren bütün okullarda öğrenciler, bayrak töreni öncesi şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu” dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada çocukları Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)