CHP Edirne’de 1 İlçe Ve 2 Beldenin Daha Başkan Adayını Belirledi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne’de 1 ilçe ve 2 beldenin daha belediye başkan adaylarını belirledi.

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinden partilerin belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları devam ediyor. CHP’nin daha önce Edirne’de açıkladığı 2 ilçe ve 5 beldesindeki başkan adaylarının ardından şimdi de 1 ilçe ve 2 beldenin belediye başkan adaylarını belirledi.

Buna göre; CHP Parti Meclisi Edirne’nin Enez İlçesi’nde Özkan Günenç, İpsala Yenikarpuzlu beldesinde Ahmet Köprü ve Meriç Subaşı Beldesinde Ersöz Zümbül’ün isimlerini açıkladı.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde, CHP Parti Meclisi tarafından Lalapaşa’da Zafer Sezgin Geldi, Süloğlu’nda Mehmet Ormankıran, İpsala Esetçe’de İbrahim Örs, Keşan Beğendik’te Muhammet Örnek, Keşan Yenimuhacır’da Tamer Kıral, Meriç Küplü’de Gökmen Atalay ve Uzunköprü Kırcasalih’te Hüseyin Tütüncü’yü belediye başkan adayı olarak belirlemişti.

Öte yandan Edirne Merkez ve diğer ilçelerdeki belediye başkan adaylarının isimlerinin de önümüzdeki günlerde açıklanması beklenirken, Parti Meclisi, Keşan Belediye Başkan Adayı için ise Örgüt Denetiminde Ön Seçim yapılacağını duyurdu.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)