Ünsal,”5 Sene Acemilik Dönemimiz Olmuştur”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ünsal, Çarşamba günü Saat 11.00’de İpsala İYİ Parti İlçe Başkanlığında gerçekleşen aday açıklama toplantısında konuşan Ünsal ‘Değerli Hemşehrilerim, adaylık başvurumuzu yapmak için toplandık; göstermiş olduğunuz teveccüh için hepinize teşekkür ederim. Bana göstermiş olduğunuz bu teveccühü, daha önce de göstermiş olduğunuz bu 5 senelik teveccühü önümüzdeki 5 sene içinde sizlerden talep ve ricada bulunuyorum. Bugüne kadar ne yaptıysak ortada, alnımızın akıyla hiçbir yolsuzluğa girmeden işimizi gayet güzel yaptık. 5 Sene acemilik dönemimiz olmuştur, bir ustalık dönemi içinde sizden 5 seneyi istiyorum. Teşekkür ederim katıldığınız için sizlerden sağ olun. ‘’

‘’İYİ Belediyeciliği Getirmek İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz’’

Başkan Ünsal açıklamasının devamında ‘’Aramızda bir başkan adayımız daha var burada Uzunköprü adayımız; partimizin Uzunköprü adayı kesinleşmiştir hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Uzunköprü’de de büyük işler yapacağız. İYİ Parti yöneticiliğini, İYİ Belediyeciliği getirmek için elimizden geleni yapıyoruz örnekleri var bir örneği de İpsala Belediyesi’dir bir Uzunköprü’de İYİ Belediyecilikle tanışacak inşallah. Herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.                                  

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Ünsal,”5 Sene Acemilik Dönemimiz Olmuştur” Ünsal,”5 Sene Acemilik Dönemimiz Olmuştur”
Yorumlar (0)