Ankara’ya OSB Çıkarması
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Edirne Valisi Yunus Sezer, başkanlığındaki bir heyet Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Edirne Valisi Yunus Sezer, Ak Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı’dan oluşan heyet Ankara ziyaretlerine Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz’u ziyaret ederek başladılar.

Heyet programın ikinci ziyaretini ise İçişleri Bakan Yardımcımız Münir Karaloğlu, Bülent Turan ve Mehmet Aktaş’a, gerçekleştirdiler. TOBB Başkanı RifatHisarcıkoğlu ile Ziyaret kapsamında Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi bölgemiz ve İpsala Karma Organize Sanayi Bölgesi için ilgili görüşmelerde bulundular.

ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE ZİYARET

Edirne Valisi Yunus Sezer, Ak Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı’dan oluşan heyetASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Bozkurt’u ziyaret ettiler.

Ziyaretin çok verimli geçtiğini kaydeden İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, “Ankara ziyaretimiz çok verimli geçti. Keşan ve İpsala’ya kurulan OSB’leri Ankara’da anlatma fırsatımız oldu. Çok verimli bir ziyaret oldu. Tüm ilgililere teşekkür ederiz” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Ankara’ya OSB Çıkarması Ankara’ya OSB Çıkarması
Yorumlar (0)