Gazetemizde Çifte Kutlama…
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Trakya Gazetesi ailesi olarak her yıl 15 Aralık tarihinde kutladığımız çifte doğum gününe ulaşmanın haklı gurur ve mutluluğu içindeyiz.

Trakya Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş.yönetim kurulu başkanı Mehmet Kerman ile 17.yayın yılını tamamlayarak 18.yıldan günden almaya başlayan gazetemizin doğum günlerini kutlamayı bizlere nasip eden Allah’a, şükürler olsun.

15 Aralık 2006 yılında Mehmet Kerman tarafından kurulan Trakya Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş bünyesinde yayın hayatına başlayan Trakya Gazetesi bu sayısı ile 17 yılını tamamlayarak 18.yılına girmenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyor.

Hiçbir tehdide yılmadan ve korkmadan, haksızlıkların ve sorunların üzerine giden, gerçekleri tarafsız gözle ortaya koyan Trakya Gazetesi 18.yıla gurur ve onurla adım attı.

Toplumun her kesiminden büyük ilgi gören gazetenin 17 yılı geride bıraktığını ifade eden Yazı işleri Müdürü, İsmet Kerman,17 yıldır İpsala’nın sesi, gözü ve kulağı olduklarını ifade etti.

Kerman,”17 yılı geride bıraktık. Şimdi önümüze bakıyoruz. Gelecek yıllarda gazetemizi daha çağdaş tekniklerle donatarak insanlarımıza ulaşma kapasitemizi arttıracağız” dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)