Sevgili, Aşevinde İncelemelerde Bulundu.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın aşevinde incelemelerde bulundu.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, 2022 Yılı Mart ayı içerisinde faaliyete geçen AŞEVİ her gün İpsala Merkez, 19 köy, 2 Belde toplamda 300’e yakın haneye (Yaşlı, Engelli, Muhtaç, Hasta, Tek başına yaşayan ve Yemek Yapabilme İmkânına sahip olamayan ) vatandaşların sofralarına sıcak yemek götürüldüğünü söyledi.

İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Birsen Kötülüketmez ile birlikte günün yemek menüsünü kontrol eden İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, ”Devletimiz, geniş imkânları ile Yaşlı, Engelli, Muhtaç, Hasta, Tek başına yaşayan ve Yemek Yapabilme İmkânına sahip olamayan vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemek götürmektedir. Hayırseverlerin de bu aşevine sahip çıkarak destek vermeleri bizleri mutlu etmektedir ”dedi.

İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Birsen Kötülüketmez ise aşevine katkı sağlamak isteyenlerin İpsala Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na başvurabileceklerini ve bundan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Sevgili, Aşevinde İncelemelerde Bulundu.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar