OSB'miz Hayırlı Olsun.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala'da Kurulması Planlanan Tarımsal OSB iİçin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Onay Verdi

Edirne İl Genel Meclisi geçtiğimiz günlerde düzenlediği olağanüstü toplantıda İpsala'da kurulması planlanan tarımsal OSB ele alındı.

Kurulacak OSB için meclise bilgi veren İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Türkiye'deki çeltik üretiminin yüzde 45'inin yapıldığı bölgede kurulacak OSB'nin önemine dikkat çekti. Yapılan açıklamaların ardından OSB'nin yapılmasına ilişkin karar oy birliğiyle kabul edildi.

Tarımsal OSB projesi ile ilgili Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada OSB'nin yapılması ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan onay verildiği aktarıldı. Edirne Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada: "İpsala ilçemizde OSB kurulması ile ilgili onay ve destekleri için Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a ve yine aynı süreçte desteğini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanı Sayın Prof.Dr. Vahit Kirişçi'ye ve bakanlık teşkilatlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz." İfadelerine yer verildi. Haber Ogün Kurkan

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri OSB'miz Hayırlı Olsun.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar