Özdemir’i, Ziyaret Ettiler.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Ticaret Borsası Meclisi ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde daire başkanlığı görevine atanan Eski İpsala Kaymakamlarından Eyüp Özdemir’ i ziyaret etti.

İpsala Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Ercan, Meclis Başkan Yardımcısı Gamze Girgin Aras, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Önalan Yönetim Kurulu Üyeleri Tamer Şimşek, Serkan Dubacı, Meclis Üyeleri Mehmet Kerman, Aykut Boz, Ümit Sezer ve Genel Sekreter Cüneyt Altınbaş ile birlikte İller İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde daire başkanlığı görevinde bulunan Eski İpsala Kaymakamlarından Eyüp Özdemir’ i ziyaret ederek sohbet ettiler.

İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, “Bizleri ağırlayan İller İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde daire başkanı Eski İpsala Kaymakamlarımızdan Eyüp Özdemir’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, hayırlı günler dileriz.

Üyelerimiz ile kurum ve kuruluşlar arasında köprü olarak, Üyelerimizin; sorun, istek ve taleplerine çözüm olmaya ve bölgemize katkı sağlamaya devam edeceğiz ”dedi. Haber Merkezi

 

 

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)