AK Kadınlardan Ev Ziyaretleri
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’da son dönemde yaptığı teşkilat çalışmaları ile partisi tarafından büyük takdir gören AK Parti İpsala Kadın kolları başkanı Tülay Ar aynı hız ve heyecanla çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Tülay Ar, son olarak yaptığı çalışmalarda kadın kolları teşkilatınla birlikte ilçemizde bulunan kadın esnafları ziyaret etti. “Haftanın ilk günü Kadın Kolları teşkilatlarımızla kadın esnaflarımızı ziyaret ettik.” diyerek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 AK Parti İpsala Kadın kolları başkanı Tülay Ar; “Bizler bugün istedik ki yaşadıkları yerlerin sorunlarını kadının gözünden daha iyi görelim. Bizler kadının siyasette hak ettiği değeri AK Parti ile elde ettiğimizin farkında olan bir ekibiz. İl Başkanımız bir kadın, milletvekilimiz bir kadın bu tablo bizleri çok mutlu ediyor. Bir kadın, evinde hanesindeki ihtiyaçları ve eksiklikleri bildiği gibi, köyünde, mahallesinde, şehrinde de gerekenleri en güzel gözlemleyen kişidir. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek ” şeklinde konuştu.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri AK Kadınlardan Ev Ziyaretleri
Yorumlar (0)