İpsala’da Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Meslekî Eğitim Merkezi Programı kapsamında, İpsala Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile İpsala da faaliyet gösteren Petek Tekstil A.Ş. arasında Meslekî Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.

 Mesleki eğitime katılım ve nitelikli iş gücünü artırmaya yönelik önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda sektörel iş birliği çalışmalarına ağırlık veren Millî Eğitim Müdürlüğü, yeni bir iş birliği protokolüne daha imza attı. Daha önce Keşan Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde verilen ustalık belgesini Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından verilebileceği bildirildi.

 Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Menge, Petek Tekstil’de 32 öğrenciye staj verileceğini altı buçuk ay sonunda sınavda başarılı olan öğrencilere ustalık belgesi verilebileceğini bildirdi. İmzalanan protokolde, Petek Tekstil A.Ş. Temsilcisi olarak imza protokolüne katılan Safiye Çatal Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne malzeme desteği vereceklerini bildirdi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar