Trakya Gazeteciler Derneği’nden Gazeteci Yavaşer’e Destek
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Trakya Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Doğan, gazeteci ve TGD üyesi Okan Yavaşer’e CHP Uzunköprü Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı görevini yürüten Bülent Ulusoy tarafından yapılan sözlü saldırı ve tehdit konusunda bir k

Dernek Başkanı Orhan Doğan imzasıyla yapılan açıklamada, “Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın da bu konuda gerekli duyarlılık göstererek ciddi adımlar atmasını bekliyoruz” denildi.

Trakya Gazeteciler Derneği; CHP’li Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Ulusoy’a yönelik kınama mesajı yayınladı. Doğan yayınladığı mesajında “Uzunköprü ilçemizde günlük olarak yayınlanan Uzunköprü Gazetesinin cefakar ve çalışkan muhabiri Okan Yavaşer kardeşimiz maalesef geçtiğimiz aksam CHP Uzunköprü Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı görevini yürüten Bülent Ulusoy tarafından sözlü saldırıya uğramıştır. Bülent Ulusoy, ayrıca Okan Yavaşer’e “Erkeksen evinini önüne çıkarsın” sözleriyle de tehdit oluşturmuştur.21 Ekim günü yaşanan çirkin saldırıyı Trakya Gazeteciler Derneği olarak şiddetle kınıyoruz.

Derneğimiz üyesi kardeşimize yapılan bu saldırıyı tüm basına yapılmış gibi sayıyoruz. Her zaman basın özgürlüğünü savunan ve basınını yanında olduğunu açıklayan, CHP örgütlerinin ve basının yanındayız diyen Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın da bu konuda gerekli duyarlılık göstererek ciddi adımlar atmasını bekliyoruz... Bir kez daha genç meslektaşımız Okan Yavaşer kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve böyle bir olayın yaşanmamasını temenni ediyor, süreci de yakından takip edeceğimizi ifade ediyoruz.” dedi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar