“Kitap Kulübü” Üyeleriyle Buluştu
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kitap Kulübü, üyeleriyle her hafta buluşturma gerçekleştiriyor.

İpsala’lı Yazar- Eğitimci ve Edebiyatçı olan Kerem Bozkurt önderliğinde, Halk Eğitim Merkezi’nde 1 yıldır devam etmekte olan “Kitap Kulübü” 38 üyesi ile her hafta okuduğu kitap üzerine analizler yaparak kitapseverlerin kitap tavsiyeleri ile yine her hafta bir film izleyip üzerine tartışarak çoğalmaya devam ediyor.

Şimdiye dek; Gabriel Garcia Marquez’in “Kırmızı Pazartesi”, Sabahattin Ali’nin “Kürk Mandolu Madonna”, George Orwell’ın “1984”, Zülfü Livaneli’nin “Serenad” romanlarının incelendiği aktivitelerde aynı zamanda bazı haftalar da film gösterimleri de yapılıyor.

Kitap Kulubü’nden yapılan açıklamaya göre ; “İyi bir kitabı dingin bir ortamda yalnız okumak güzel olsa da, bazen kitap hakkında tartışmak, farklı fikirler paylaşmak, tek başına fark edemediğimiz ayrıntıları başkalarından duymak da kitaptan alınan zevki artırır. Bunun için okuduğumuz kitabı, okumuş başka birine tesadüfen rastlamayı beklemektense bir kitap kulübüne gidebilir birlikte üzerine tartışırken bir yandan da sosyelleşebiliriz.” İfadelerine yer verildi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri ?Kitap Kulübü? Üyeleriyle Bulu?tu ?Kitap Kulübü? Üyeleriyle Bulu?tu ?Kitap Kulübü? Üyeleriyle Bulu?tu
Yorumlar (0)