Söz konusu vatansa
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Türk milletinin vatana ve millete olan bağlılığını 15 Temmuz darbe girişiminde bir kere daha gösterdiğini söyledi….

Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Türk milletinin vatana ve millete olan bağlılığını 15 Temmuz darbe girişiminde bir kere daha gösterdiğini söyledi.
Sezen, 15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik ve Şehitler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:
“FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleşen alçak darbe girişiminin ardından bir yıl geçti. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar onlara içerde ve dışarıda destek verenler bir tek şeyi hesaba katmadı Türk milletinin cesaretini ve kahramanlığını, söz konusu vatansa gözünü kırpmadan canını vereceğini.15 Temmuz darbe girişiminde Türk milleti vatana ve millete olan bağlılığını bir kere daha göstermiştir.
Çanakkale'de,  Kurtuluş Savaşı'nda, Anadolu'nun dört bir yanında düşmanla mücadele eden, Yunanlıların İzmir'e çıktığı gün ilk kurşunu atan Hasan Tahsin, hain darbeye dur diyen Ömer Halisdemir ve daha nice şehit ve gazi olan vatan evlatlarının o günde bu günde tek düşüncesi vatandı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile milletimiz hain darbe girişimini kahramanca bastırmış demokrasiye, milli birlik ve beraberliğe sahip çıkmıştır. Milletimiz tarih boyunca çoluk çocuk, genç yaşlı demeden vatanına, bağımsızlığına, birliğine ve bütünlüğüne daima sahip çıkmıştır bundan sonrada çıkacaktır..
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum. Edirneli hemşerilerimin ve Milletimizin Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik gününü en içten duygularımla kutluyorum.”
 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)