Yarın Akşam Demokrasi İçin Meydandayız.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ”yarın akşam Cumhuriyet meydanında gerçekleşecek programa herkes davet edildi.

 “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ”nedeniyle düzenlenen program yarın akşam Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilecek.

11-15 Tarihleri arasında kutlanacak olan hafta nedeniyle düzenlenen etkinlikler şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif okunması ve şehit ailelerinin ziyaret edilmesi ile başladı.

BUGÜN HATİM DUASI YAPILACAK

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ”nedeniyle bugün Cuma namazı öncesi Alacamustafapaşa camiinde Kuran-ı Kerim okunacak hatmi şerif duası gerçekleştirecek. İpsala Belediyesi pilav ayran ikramında bulunacak.

Bugün saat 15.00’de İpsala Anadolu Lisesi Konferans Salonunda “Milli Bilik ve Demokrasi” konulu bir konferans verilecek.

YARIN AKŞAM MEYDAN PROGRAMI VAR.

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ”nedeniyle düzenlenen program yarın akşam Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilecek. Program nedeniyle vatandaşlara bayrak dağıtımı yapılacak. Meydana konulacak anı defterinde vatandaşlar duygu ve düşüncelerini ifade edecekler.

Yarın akşam sinevizyon gösterisi ile başlayacak program İlçe vaizi Kadir Kınık tarafından Kuran-ı Kerim okunması ile devam edecek. İpsala Kaymakam Ali Uysal, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapacak.

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)