Pazaryeri Bugün Siftahını Yapıyor.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Yapım çalışmaları tamamlanan Kapalı Pazar yeri bugün görücüye çıkıyor.

Bölgenin en modern Kapalı Pazar yeri olarak gösterilen İpsala’nın Pazar yeri bugün siftahını yaparak pazarcıları ile tanışacak.

PAZARCILAR YERLERİN KURA İLE BELİRLEDİ.

İpsala’nın Çarşamba pazarında yıllardır sergi açarak pazarcılık yapan esnaflar Pazar günü Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kura çekimi ile yerlerini belirlediler.

Düzenli bir Pazar yeri oluşturmanın gayreti içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kerman “Pazar yeri esnafımızın stant yerlerini belirledik. Artık halkımız modern Kapalı Pazar yerinde alışverişlerini yapmaya başlayacak. Halkımıza ve pazarcı esnafımıza hayırlısı olsun ”dedi.

DÜKKÂNLARIN İHALESİ 18 TEMMUZ’DA

İpsala Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 7500 m2 kapalı pazar yeri kompleksinde bulunan 65 dükkân satışa sunuluyor.

Dükkanlar 18 Temmuz Salı günü, saat 10.00’da İpsala Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacak açık arttırma usulü ihaleyle satılacak.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman yaptığı açıklamada, iş yeri sahibi olmak isteyen esnaflara ve vatandaşlara bankaların 10 yıla kadar vadeyle, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’ndan 5 yıla kadar vadeyle kredi kolaylığı sağlanacağını belirtti.

 

 

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)