AK Parti Seçim Çalışmasında

AK Parti Seçim Çalışmasında

26 Mayıs 2023 10:37

AK Parti Seçim Çalışmasında

Aksal, İba ve Tercan Çarşamba günü AK Parti İpsala Başkanı Hakan İlkdoğmuş, MHP İlçe Başkanı Mehmet Özçiftçi ve partililer tarafından karşılandı. MHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Aksal, İba ve Tercan daha Çarşamba pazarında vatandaşlarla bir araya gelerek 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, oy istediler.

YAĞLI TOHUMLAR ZİYARETİ.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan İpsala’daki seçim çalışmalarına Yağlı Tohumlar Kooperatifini ziyaret ederek başladılar.

S.S. 222 Sayılı İpsala Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Sayın Kenan Balcı ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Aksal, İba ve Tercan, çiftçilerin sorunları hakkında Balcı’dan bilgi aldılar.

ZİRAAT ODASI ZİYARETİ

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Yeniden Türkiye Ziraat Odaları yönetimine seçilen Hüseyin Darcan’ı, tebrik ederek başarılar dileyen Aksal, İba ve Tercan çiftçilerin sorunları hakkında bilgi aldılar.

ESNAF KEFALET ZİYARETİ

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran'ı, makamında ziyaret etti.

Aksal, İba ve Tercan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran’dan bilgi aldılar.

TİCARET BORSASI ZİYARETİ

TBMM KEFEK Başkanı ve Edirne AK Parti Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Edirne AK Parti İl Teşkilatı ve Edirne MHP İl Başkanı Zakir Tercan programın son ziyaretini İpsala Ticaret Borsasına yaptılar.

Meclis Başkanı Ali Ercan, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Önalan Yönetim Kurulu Üyeleri Tamer Şimşek ve Serkan Dubacı Meclis Üyeleri Hülya Akman, Ali Deniz, Ümit Sezer ve Genel Sekreter Cüneyt Altınbaş ile birlikte TBMM KEFEK Başkanı ve Edirne AK Parti Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Edirne AK Parti İl Teşkilatı ve Edirne MHP İl Başkanı Zakir Tercan, ziyaret kapsamında bölgemiz tarım, ekonomi, ticaret ve sanayi alanları üzerine karşılıklı görüşmelerde bulunuldu.

İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, Yeniden Edirne Milletvekili seçilen TBMM KEFEK Başkanı ve Edirne AK Parti Milletvekili Dr. Fatma Aksal’ı İpsala Ticaret Borsası Meclisi adına tebrik ederek, bölgemiz için yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri AK Parti Seçim Çalışmasında AK Parti Seçim Çalışmasında AK Parti Seçim Çalışmasında AK Parti Seçim Çalışmasında AK Parti Seçim Çalışmasında AK Parti Seçim Çalışmasında AK Parti Seçim Çalışmasında AK Parti Seçim Çalışmasında
Yorumlar (0)
Son Haberler
Bayram Coşkusuna Yağmur Engeli…

Bayram Coşkusuna Yağmur Engeli…

24 Nisan 2024 13:20

İpsala’yı Çocuklar Yönetti.

İpsala’yı Çocuklar Yönetti.

24 Nisan 2024 13:17

Köprü, Yerel Yönetimler Çalıştayına Katıldı.

Köprü, Yerel Yönetimler Çalıştayına Katıldı.

24 Nisan 2024 13:15

İl genelde komisyonlar tamam

İl genelde komisyonlar tamam

24 Nisan 2024 12:24

Teknonet Hizmete Girdi.

Teknonet Hizmete Girdi.

24 Nisan 2024 12:23

Çok Okunanlar
İşte Yeni Muhtarlar.

İşte Yeni Muhtarlar.

5.04.2024 10:46:17

Muhtarlar Belli Oldu.

Muhtarlar Belli Oldu.

3.04.2024 12:16:34

Kerman, “Herkesin Başkanı Olacağım”

Kerman, “Herkesin Başkanı Olacağım”

3.04.2024 12:19:31

İl Genel Meclisinde 2 CHP 1 AK Parti

İl Genel Meclisinde 2 CHP 1 AK Parti

3.04.2024 12:17:09

Belediye Meclisi Belli Oldu.

Belediye Meclisi Belli Oldu.

3.04.2024 12:18:50