İpsala Trak

Görgülü ’den Duygulandıran İstiklal Marşı!

Edirne’de düzenlenen İstiklal Marşı’nın kabulünün 97.yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü töreninde İlçemizi Serhat İlköğretim Okulu öğrencisi Ülküm Gülce Görgülü temsil etti.

Bu içerik 14 Mart 2018 16:54 tarihinde eklendi ve 2.034 kez okundu

Edirne’de düzenlenen İstiklal Marşı’nın kabulünün 97.yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü töreninde İlçemizi Serhat İlköğretim Okulu öğrencisi Ülküm Gülce Görgülü temsil etti.

08/03/2018 tarihinde gerçekleştirilen "İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma ve Safahattan Bir Eseri Ezbere Okuma Yarışmaları" İl Müsabakalarında, İlkokullar arasında İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma yarışmasında İlçemizi temsil eden Serhat İlkokulu öğrencisi Ülküm Gülce Görgülü Birinci olmuştu.       

Edirne’de düzenlenen törende İstiklal Marşı'nı ezbere okuma ve Safahat'tan bir şiir okuma ile Mehmet Akif ve gençlik temalı kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninden sonra İstiklal Marşı'nı ezbere okuma yarışması birincisi İpsala Serhat İlkokulu öğrencisi Ülküm Gülce Görgülü herkesi duygulandırdı. Görgülü sahneye gelerek İstiklal Marşı'nı ezbere okurken, salondaki vatandaşlar da duygu dolu anlar yaşadı. 
EYBAL öğrencileri tarafından hazırlanan İstiklal Marşı'nın kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy'un gençliği temalı programın ardından tören sona erdi

DİĞER HABERLER

29.01.2025 13:40:56

Sondaj Çalışmalarına Başlanıyor.

Mehmet Kerman Bıraktığı Yerden Hız Kesmeden Devam Ediyor! İpsala Başkanı Mehmet Kerman, termal su arama projelerine hız verdi. Sondaj çalışmaları 10 gün içinde başlıyor. Termal turizm ve seracılık alanında büyük ekonomik katkı beklenirken,

29.01.2025 13:38:37

Büyükbaş Hayvanlara Küpe Takıldı ve Denetimler Yapıldı

Hacıköy'de, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından büyükbaş hayvanlara düşen küpelerin yenileri takıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, hayvanların kimliklendirilmesi ve kayıt altına alınması için önemli bir adım atıldı.

29.01.2025 13:36:47

Aksal’dan Ün’e Kaçakçılık Göndermesi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün Edirne’deki projelere ayrılan bütçelerle ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

29.01.2025 13:35:55

Savcı Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Sorunları Aktardı

Keşan ROM-DER Başkanı Fahrettin Savcı, geçtiğimiz gün Edirne’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile görüşerek sorunlar aktardı

23.10.2024 10:52:07

Balcılar, ”Herkes Hesabını İyi Yapsın”

İpsala Çeltik Üreticileri Birliği önceki dönem başkanı Sedat Balcılar,2024 yılı çeltik hasadının sonuna gelindiğini belirterek önümüzdeki dönemde herkesin hesabını iyi yapması gerektiğini söyledi.

23.10.2024 10:51:22

Aksal’dan Yenidoğan çetesi olayına sert tepki

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İstanbul’da, bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ölmelerine neden olan ‘Yenidoğan çetesi’ olayının takipçisi olacaklarını kaydetti.

23.10.2024 10:50:34

Elektrik Kesintisi Yapılacak.

(TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliğinden yapılan açıklamada, İpsala’ya bağlı bazı yerleşim birimlerinde, bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

23.10.2024 10:49:58

Emniyetten ‘çift ödeme iadesi’ dolandırıcılığı uyarısı!

 Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyararak, özellikle resmi kuruluş isimleri ve logoları taklit edilerek gönderilen sahte e-posta ve SMS'lere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

23.10.2024 10:48:44

Savaş Üner’den CHP Örgütüne ‘Vefa’ Ziyaretleri

28. Dönem CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

18.10.2024 09:58:44

İpsala’daki GES Projesine ‘ÇED Olumsuz’ Kararı

İpsala’nın Hacıköy mevkiinde planlanan Hacıköy 2 Depolamalı Güneş Enerji Santralı Projesi’ne, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından çevre üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle uygulanmasında sakınca görüldüğünü belirten ‘ÇED olumsuz’