İpsala Trak

İpsala'daki, Taşınmazın Satışı Oy Birliği İle Kabul Edildi

İl Genel Meclisinin Ekim ayı toplantılarının son oturumu gerçekleştirildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından İpsala Bayrambey Mahallesinde bulunan 13 bin 17 metrekare taşınmazın satı hakkındaki raporun uygun görülmesi meclis üyelerinin oy birliği i

Bu içerik 09 Ekim 2023 10:24 tarihinde eklendi ve 626 kez okundu

İl genel meclisinin ekim ayı toplantılarının son oturumu Mehmet Geçmiş başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı bir önceki toplantıya ait tutanakların okunmasıyla devam etti.

İl Genel Meclis başkanlığına valilik makamından gelen talep yazısı il genel meclis üyelerine okundu.

İpsala Bayrambey mahallesinde bulunan taşınmazın satışı hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunu Komisyon Başkanı Yaşar Sasa tarafından okundu.

 Edirne İl Genel Meclisinin Ekim ayı toplantılarının 3. Birleşiminde İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edilen İpsala  Bayrambey mahallesindeki 13 bin 17 metrekare taşınmazın satışı hakkında komisyon tarafından yapılan araştırma ve incelemeler neticesinde hazırlanan rapor meclis üyelerine sunuldu.

İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Yaşar Sasa tarafından okunan raporda mülkiyeti Edirne İl Özel İdaresine ait İpsala Bayrambey mahallesindeki 13 bin 17 metrekare taşınmazın satışının yapılması komisyon tarafından uygun görüldüğü belirtildi.

Komisyon raporunun okunmasının ardından İpsala  Bayrambey Mahallesinde bulunan 13 bin 17 metrekare taşınmazın satışının yapılması meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

DİĞER HABERLER

29.01.2025 13:40:56

Sondaj Çalışmalarına Başlanıyor.

Mehmet Kerman Bıraktığı Yerden Hız Kesmeden Devam Ediyor! İpsala Başkanı Mehmet Kerman, termal su arama projelerine hız verdi. Sondaj çalışmaları 10 gün içinde başlıyor. Termal turizm ve seracılık alanında büyük ekonomik katkı beklenirken,

29.01.2025 13:38:37

Büyükbaş Hayvanlara Küpe Takıldı ve Denetimler Yapıldı

Hacıköy'de, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından büyükbaş hayvanlara düşen küpelerin yenileri takıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, hayvanların kimliklendirilmesi ve kayıt altına alınması için önemli bir adım atıldı.

29.01.2025 13:36:47

Aksal’dan Ün’e Kaçakçılık Göndermesi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün Edirne’deki projelere ayrılan bütçelerle ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

29.01.2025 13:35:55

Savcı Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Sorunları Aktardı

Keşan ROM-DER Başkanı Fahrettin Savcı, geçtiğimiz gün Edirne’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile görüşerek sorunlar aktardı

23.10.2024 10:52:07

Balcılar, ”Herkes Hesabını İyi Yapsın”

İpsala Çeltik Üreticileri Birliği önceki dönem başkanı Sedat Balcılar,2024 yılı çeltik hasadının sonuna gelindiğini belirterek önümüzdeki dönemde herkesin hesabını iyi yapması gerektiğini söyledi.

23.10.2024 10:51:22

Aksal’dan Yenidoğan çetesi olayına sert tepki

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İstanbul’da, bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ölmelerine neden olan ‘Yenidoğan çetesi’ olayının takipçisi olacaklarını kaydetti.

23.10.2024 10:50:34

Elektrik Kesintisi Yapılacak.

(TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliğinden yapılan açıklamada, İpsala’ya bağlı bazı yerleşim birimlerinde, bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

23.10.2024 10:49:58

Emniyetten ‘çift ödeme iadesi’ dolandırıcılığı uyarısı!

 Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyararak, özellikle resmi kuruluş isimleri ve logoları taklit edilerek gönderilen sahte e-posta ve SMS'lere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

23.10.2024 10:48:44

Savaş Üner’den CHP Örgütüne ‘Vefa’ Ziyaretleri

28. Dönem CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

18.10.2024 09:58:44

İpsala’daki GES Projesine ‘ÇED Olumsuz’ Kararı

İpsala’nın Hacıköy mevkiinde planlanan Hacıköy 2 Depolamalı Güneş Enerji Santralı Projesi’ne, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından çevre üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle uygulanmasında sakınca görüldüğünü belirten ‘ÇED olumsuz’