İpsala Trak

İMYO’da Mezuniyet Coşkusu.

İpsala Meslek Yüksekokulu kuruluşunun 20.nci yılında 18.nci mezuniyet törenini Cuma günü okul konferans salonunda gerçekleştirildi.

Bu içerik 19 Haziran 2023 10:41 tarihinde eklendi ve 643 kez okundu

İpsala Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreni Cuma günü saat 16.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törene Trakya Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun mesajı ve Trakya Üniversitesi tanıtım sunumunun gösterimiyle devam edildi. Açılış konuşmalarından sonra ve dereceye giren öğrencilere plaket ödülleri verildi.

Mezun olan öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra topluca yemin töreni yapılarak KEP’ler havaya atıldı.

Törene İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Metin Aydoğdu,  Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek okulu Müdürü Prof.Dr. Ahmet Atakişi, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksek okulu Müdürü Doç.Dr Serhat  Hüseyin, İpsala Siyasi Parti ilçe Başkanları, İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, İpsala Ticaret Borsası Meclis Başkanı  Ali Ercan,  İlçe Müdürleri, Akademik ve idari kadro, öğrenciler, veliler ve basın mensupları katıldı.

İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Hayati Arda, okullarının 20.nci kuruluş yıldönümünü kutladıklarını ve 18.nci mezuniyet törenini başarı ile gerçekleştirdiklerini belirterek “Bu yıl 200 öğrencimizi mezun ettik. Toplamda yani 18 yılda 2000’e,yakın öğrencimiz mezun olarak ülkemize hizmet için yola çıktılar”dedi.

DİĞER HABERLER

29.01.2025 13:40:56

Sondaj Çalışmalarına Başlanıyor.

Mehmet Kerman Bıraktığı Yerden Hız Kesmeden Devam Ediyor! İpsala Başkanı Mehmet Kerman, termal su arama projelerine hız verdi. Sondaj çalışmaları 10 gün içinde başlıyor. Termal turizm ve seracılık alanında büyük ekonomik katkı beklenirken,

29.01.2025 13:38:37

Büyükbaş Hayvanlara Küpe Takıldı ve Denetimler Yapıldı

Hacıköy'de, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından büyükbaş hayvanlara düşen küpelerin yenileri takıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, hayvanların kimliklendirilmesi ve kayıt altına alınması için önemli bir adım atıldı.

29.01.2025 13:36:47

Aksal’dan Ün’e Kaçakçılık Göndermesi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün Edirne’deki projelere ayrılan bütçelerle ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

29.01.2025 13:35:55

Savcı Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Sorunları Aktardı

Keşan ROM-DER Başkanı Fahrettin Savcı, geçtiğimiz gün Edirne’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile görüşerek sorunlar aktardı

23.10.2024 10:52:07

Balcılar, ”Herkes Hesabını İyi Yapsın”

İpsala Çeltik Üreticileri Birliği önceki dönem başkanı Sedat Balcılar,2024 yılı çeltik hasadının sonuna gelindiğini belirterek önümüzdeki dönemde herkesin hesabını iyi yapması gerektiğini söyledi.

23.10.2024 10:51:22

Aksal’dan Yenidoğan çetesi olayına sert tepki

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İstanbul’da, bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ölmelerine neden olan ‘Yenidoğan çetesi’ olayının takipçisi olacaklarını kaydetti.

23.10.2024 10:50:34

Elektrik Kesintisi Yapılacak.

(TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliğinden yapılan açıklamada, İpsala’ya bağlı bazı yerleşim birimlerinde, bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

23.10.2024 10:49:58

Emniyetten ‘çift ödeme iadesi’ dolandırıcılığı uyarısı!

 Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyararak, özellikle resmi kuruluş isimleri ve logoları taklit edilerek gönderilen sahte e-posta ve SMS'lere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

23.10.2024 10:48:44

Savaş Üner’den CHP Örgütüne ‘Vefa’ Ziyaretleri

28. Dönem CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

18.10.2024 09:58:44

İpsala’daki GES Projesine ‘ÇED Olumsuz’ Kararı

İpsala’nın Hacıköy mevkiinde planlanan Hacıköy 2 Depolamalı Güneş Enerji Santralı Projesi’ne, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından çevre üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle uygulanmasında sakınca görüldüğünü belirten ‘ÇED olumsuz’