Selim Amca Umre Parasını Bağışladı
İbriktepe köyünde ikamet eden 81 yaşındaki Selim Güngör, umre için biriktirdiği 20 bin lirayı depremzedelere gönderilmesi için bağışladı.
Bu içerik 10 Şubat 2023 11:58 tarihinde eklendi ve 832 kez okundu
İbriktepe köyünde yaşayan Güngör, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili'yi makamında ziyaret etti. Güngör, umre için biriktirdiği 20 bin lirayı depremzedelere gönderilmesi için İpsala Kaymakamlığına bağışladı.
Kaymakam Sevgili, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle İpsala ilçesinden deprem bölgesine yardımların devam ettiğini söyledi. Güngör'e teşekkür eden Sevgili, vatandaşların yardımlarının sürdüğünü belirtti.
Selim Güngör de daha önce iki defa umreye gittiğini belirterek, "Umreye gitmek için hazırlık yapıyordum ancak ülkemizde depremler oldu. Televizyonlardan izliyoruz kardeşlerimiz göçük altında canlarıyla uğraşıyor. Çok üzüldük, bende umre ziyaretimi iptal ederek bu parayı bağışlamak istedim." diye konuştu.