İpsala Trak

47 Dükkan Yeniden Satışa Çıkacak

İpsala Belediyesi tarafından yapılan kapalı pazar yeri dükkânlarının ihalesi yapıldı.

Bu içerik 21 Temmuz 2017 19:16 tarihinde eklendi ve 1.766 kez okundu

İpsala Belediyesi tarafından yapılan kapalı pazar yeri dükkânlarının ihalesi yapıldı.

İpsala Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen açık artırma usulü ihalede 66 dükkândan 19'u satıldı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, burada yaptığı açıklamada, tüm dükkânları satmak istediklerini söyledi.

Dükkânların yapılması için İller Bankasından alınan kredi borcunu kısa sürede ödemek istediklerini aktaran Kerman, şu bilgileri aktardı: 

"Borcu kapattıktan sonra da tekrar İller Bankası aracılığıyla yeni bir projeye başlamak ve kalıcı eserler bırakmak için çalışmalarımız devam edecek. Allah kısmet ederse bu 66 dükkandan satılan 19 dükkan haricindeki kalan 47 dükkanımızın da satışını en kısa sürede talepler toplayarak yeni bir ihale daha gerçekleştireceğiz.

Amacımız burasını günün her saatinde 24 saat hizmet verecek şekilde halkımızın faydalanacağı bir pazar yeri oluşturmak arzusundayız. Pazar yerimizin hemen yanına yapacağımız yeni projeyle de İpsala'nın kalbinin bu alanda atacağına söz veriyoruz."

DİĞER HABERLER

29.01.2025 13:40:56

Sondaj Çalışmalarına Başlanıyor.

Mehmet Kerman Bıraktığı Yerden Hız Kesmeden Devam Ediyor! İpsala Başkanı Mehmet Kerman, termal su arama projelerine hız verdi. Sondaj çalışmaları 10 gün içinde başlıyor. Termal turizm ve seracılık alanında büyük ekonomik katkı beklenirken,

29.01.2025 13:38:37

Büyükbaş Hayvanlara Küpe Takıldı ve Denetimler Yapıldı

Hacıköy'de, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından büyükbaş hayvanlara düşen küpelerin yenileri takıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, hayvanların kimliklendirilmesi ve kayıt altına alınması için önemli bir adım atıldı.

29.01.2025 13:36:47

Aksal’dan Ün’e Kaçakçılık Göndermesi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün Edirne’deki projelere ayrılan bütçelerle ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

29.01.2025 13:35:55

Savcı Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Sorunları Aktardı

Keşan ROM-DER Başkanı Fahrettin Savcı, geçtiğimiz gün Edirne’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile görüşerek sorunlar aktardı

23.10.2024 10:52:07

Balcılar, ”Herkes Hesabını İyi Yapsın”

İpsala Çeltik Üreticileri Birliği önceki dönem başkanı Sedat Balcılar,2024 yılı çeltik hasadının sonuna gelindiğini belirterek önümüzdeki dönemde herkesin hesabını iyi yapması gerektiğini söyledi.

23.10.2024 10:51:22

Aksal’dan Yenidoğan çetesi olayına sert tepki

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İstanbul’da, bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ölmelerine neden olan ‘Yenidoğan çetesi’ olayının takipçisi olacaklarını kaydetti.

23.10.2024 10:50:34

Elektrik Kesintisi Yapılacak.

(TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliğinden yapılan açıklamada, İpsala’ya bağlı bazı yerleşim birimlerinde, bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

23.10.2024 10:49:58

Emniyetten ‘çift ödeme iadesi’ dolandırıcılığı uyarısı!

 Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyararak, özellikle resmi kuruluş isimleri ve logoları taklit edilerek gönderilen sahte e-posta ve SMS'lere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

23.10.2024 10:48:44

Savaş Üner’den CHP Örgütüne ‘Vefa’ Ziyaretleri

28. Dönem CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

18.10.2024 09:58:44

İpsala’daki GES Projesine ‘ÇED Olumsuz’ Kararı

İpsala’nın Hacıköy mevkiinde planlanan Hacıköy 2 Depolamalı Güneş Enerji Santralı Projesi’ne, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından çevre üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle uygulanmasında sakınca görüldüğünü belirten ‘ÇED olumsuz’