İpsala Trak

Destici, Sadık Ahmet’in Anma Programına Katıldı.

AK Parti Ankara Milletvekili ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Batı Trakya Türklüğünün yılmaz savunucusu merhum Dr. Sadık Ahmet’in anma programına katılmak üzere Batı Trakya’ya geçti.

Bu içerik 25 Temmuz 2018 16:59 tarihinde eklendi ve 1.901 kez okundu

AK Parti Ankara Milletvekili ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Batı Trakya Türklüğünün yılmaz savunucusu merhum Dr. Sadık Ahmet’in anma programına katılmak üzere Batı Trakya’ya geçti.

İpsala Gümrük Kapısı’nda İpsala Kaymakam Vekili Süleyman Bakan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, merhum Sadık Ahmet’in eşi Işık Ahmet, oğlu Levent Ahmet, Emniyet Müdürü Hüsnü Cengiz, Gümrük Müdürü Aliihsan Bilgetürk tarafından karşılanan Destici, VİP salonunda bir süre dinlendi.

 Destici, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Batı Trakya Türklüğü ‘nün yılmaz savaşçısı, merhum Dr. Sadık Ahmed'i şüpheli vefatının 23.yılında rahmetle ve şükranla anıyoruz. Kurucu lideri olduğu DEB Partisi ve Ailesi’nin davetlisi olarak anma programları için bugün Batı Trakya'da olacağız inşallah.

İpsala Kaymakamımız, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkan ve Konsolosluk gör. Gümülcine'ye geçişte karşılama ve misafir erlikleri için teşekkür ederiz. ”dedi.

DİĞER HABERLER

29.01.2025 13:40:56

Sondaj Çalışmalarına Başlanıyor.

Mehmet Kerman Bıraktığı Yerden Hız Kesmeden Devam Ediyor! İpsala Başkanı Mehmet Kerman, termal su arama projelerine hız verdi. Sondaj çalışmaları 10 gün içinde başlıyor. Termal turizm ve seracılık alanında büyük ekonomik katkı beklenirken,

29.01.2025 13:38:37

Büyükbaş Hayvanlara Küpe Takıldı ve Denetimler Yapıldı

Hacıköy'de, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından büyükbaş hayvanlara düşen küpelerin yenileri takıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, hayvanların kimliklendirilmesi ve kayıt altına alınması için önemli bir adım atıldı.

29.01.2025 13:36:47

Aksal’dan Ün’e Kaçakçılık Göndermesi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün Edirne’deki projelere ayrılan bütçelerle ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

29.01.2025 13:35:55

Savcı Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’a Sorunları Aktardı

Keşan ROM-DER Başkanı Fahrettin Savcı, geçtiğimiz gün Edirne’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile görüşerek sorunlar aktardı

23.10.2024 10:52:07

Balcılar, ”Herkes Hesabını İyi Yapsın”

İpsala Çeltik Üreticileri Birliği önceki dönem başkanı Sedat Balcılar,2024 yılı çeltik hasadının sonuna gelindiğini belirterek önümüzdeki dönemde herkesin hesabını iyi yapması gerektiğini söyledi.

23.10.2024 10:51:22

Aksal’dan Yenidoğan çetesi olayına sert tepki

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İstanbul’da, bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ölmelerine neden olan ‘Yenidoğan çetesi’ olayının takipçisi olacaklarını kaydetti.

23.10.2024 10:50:34

Elektrik Kesintisi Yapılacak.

(TREDAŞ) Edirne İl Müdürlüğü Keşan Bölge Başmühendisliğinden yapılan açıklamada, İpsala’ya bağlı bazı yerleşim birimlerinde, bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

23.10.2024 10:49:58

Emniyetten ‘çift ödeme iadesi’ dolandırıcılığı uyarısı!

 Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyararak, özellikle resmi kuruluş isimleri ve logoları taklit edilerek gönderilen sahte e-posta ve SMS'lere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

23.10.2024 10:48:44

Savaş Üner’den CHP Örgütüne ‘Vefa’ Ziyaretleri

28. Dönem CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

18.10.2024 09:58:44

İpsala’daki GES Projesine ‘ÇED Olumsuz’ Kararı

İpsala’nın Hacıköy mevkiinde planlanan Hacıköy 2 Depolamalı Güneş Enerji Santralı Projesi’ne, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından çevre üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle uygulanmasında sakınca görüldüğünü belirten ‘ÇED olumsuz’