Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Dini bayramlarımızın ilki olan Ramazan Bayramı protokol bayramlaşması Cuma günü 17.00-17.30 saatleri arasında yapıldı.

Dini bayramlarımızın ilki olan Ramazan Bayramı protokol bayramlaşması Cuma günü 17.00-17.30 saatleri arasında yapıldı.
Ramazan Bayramının birinci gününün Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle kamu görevlilerinin ve vatandaşların birçoğunun ilçe ve il dışına çıkma isteği ihtimalinden dolayı Cuma günü İpsala Belediye düğün salonunda İpsala Kaymakamı Ali Uysal, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile protokol bayramlaşması yapıldı.
UYSAL,”BİRBİRİNİZİ KIRMAYIN”
Protokol Bayramlaşmasında kısa bir konuşma yapan İpsala Kaymakamı Ali Uysal,” "İncir çekirdeğini doldurmayan şeylerden dolayı birbirimizi kırıyoruz, dargınların, kırgınların barışmalarını temenni ediyorum. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

BAYRAM NAMAZI 06.30 KILINDI.

Bayram arefesi nedeniyle Cumartesi günü anne babalarını, kardeş ve ağabeylerini, hısım ve akrabalarını, şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dualar okundu. Pazar günü Bayram namazı İpsala’da 06.30’da kılındı.

Bayramlaşmaya belde köylerde vatandaşlar uzun sıralar oluşturarak gerçekleştirdi. Yenikarpuzlu beldesi ile Kocahıdır köylerinde 1 km’lik kuyruklar meydana geldi.

Havanın da güzel olması nedeniyle çocuklar bayramın tadını çıkardı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın” Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın” Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın” Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın” Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın” Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın” Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın” Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın” Uysal, ”Birbirinizi Kırmayın”
Yorumlar (0)