Şehir İçi 5 Km Asfaltlanacak
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Belediyesi ve ihaleyi alan Açılım İnşaat Firması yetkilileri tarafından 21 Haziran 2017 Çarşamba günü İpsala Belediye Başkanlığı makam odasında sözleşme imzalama töreni yapıldı.

İpsala Belediyesi ve ihaleyi alan Açılım İnşaat Firması yetkilileri tarafından 21 Haziran 2017 Çarşamba günü İpsala Belediye Başkanlığı makam odasında sözleşme imzalama töreni yapıldı.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, asfaltlanacak güzergâhları açıklayarak yapılacak çalışma ve ihaleyi alan firma hakkında şu bilgiyi verdi:

 “İlçemizde yapmayı planladığımız 5 km’lik asfaltlama çalışmalarına 10 bin ton civarında bir asfalt kullanmayı hedefliyoruz. 1 ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz KDV dâhil 1 milyon 534 bin TL’ye şuanda İpsala Gümrük Yolunu asfaltlama yapan Açılım İnşaat Firması almıştır. Çalışmalara bayramdan sonra başlanılacak ve bir ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 7 santim binder ve 5 cm aşınma dediğimiz iki aşamalı asfaltlama yapılacaktır. Yapılan bu iki aşamalı uygulama sayesinde asfaltımızın daha uzun yıllar kullanılmasını sağlayacak. Çok güçlü ve kalite bir asfalt atılacak. Hedefimizde iki yol güzergâhı vardı asfaltlama çalışmaları için. Belediyemiz güçlü dedik. Hükümet desteği de alıyoruz. Bu hizmetimizi ilçemize iller bankasından kredi kullanarak gerçekleştiriyoruz. Yetmediği yerde yeni taleplerde bulunacağız. İlçemizi bu yıl çamurdan, tozdan kurtaracağız. 2017 yılı hizmet yılı olacak. Gözümüz arakada değil ihaleyi güçlü bir firma aldı. Bu konuda ulaştırma bakanımız bize yardım etti destek verdi. Kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Ve katkılarından dolayı Açılım İnşaat sahibi Sezai Açık beye, Mehmet Yalçın beye sahsın ve İpsala halkı adına çok teşekkür ediyorum. Gümrük yolunu yapan firmamız. Bu nedenle gözümüz arkada değil aynı özellikte aynı asfaltı, aynı makinalarla İpsala’mızın içinde kullanacaklar. Bu yapılan hizmetin uzun süre ilçe halkımızın kullanacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Bu Kadir Gecesinde ilçe içinde hayırlı bir iş yaptık” diye konuştu.

Açılım inşat firmasının şantiye Şefi Basri Çakmak ise “ öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyelim.  Hem İpsala için hem bizim için. Belediyenin yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Çokta memnunuz. İnşallah bizlerde asfaltınızı yaparak sizlere bir katkı sağlayacağız. İpsalalılar için inşallah iyisi olur” dedi.

Konuşmaların akabinde “Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum bu mübarek günde sözleşmeyi imzalıyoruz” diye ifade eden Kerman, besmele çekerek Açılım inşat firmasının şantiye Şefi Basri Çakmak ile beraber sözleşmeyi imzaladı.

Sözleşme imzalama töreninde İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman İpsala Belediyesi inşaat mühendisi Mehmet Cengiz ile Açılım İnşaat Şefi Basri Çakmak ve şirket muhasebecisi Hayati Özmen de hazır bulundu.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)