21 Yerinden Bıçaklanarak Öldürüldü
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’da, 11 Ekim 2024 tarihinde meydana gelen olayda, evinin önünde 21 yerinden bıçaklanan Bekir İşlek hayatını kaybederken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

İddiaya göre, saat 00.00 sıralarında, İpsala’da Köprü Mahallesi evine gelen Bekir İşlek, burada E.K. ve eşi Z.K., yanlarına çocukları E.K. ve D.K. ile çocuklarının arkadaşı E.Ç. ile karşılaştı.

İşlek ile şüpheliler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüphelilerden E.K, yanındaki bıçak ile İşlek’i 21 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan İşlek, kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Bekir İşlek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İşlek‘in cenazesi otopsi için Edirne Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. E.K., Z.K., D.K., E.Ç. ve katil zanlısı E.K. ise bir süre sonra İpsala İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, teslim oldu.

Evli ve 2 çocuk babası Bekir İşlek'in cenazesi ise önceki gün ikindi vakti Alaca Mustafa Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından İpsala Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Enver K., Zehra K., D.K., E.Ç. ve cinayet şüphelisi E.K. ise adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)