Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yılmaz Göreve Başladı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Devlet Hastanesine atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr. Deniz Koçyiğit Yılmaz’ın görevine başladığı öğrenildi.

Ultrason cihazının gelmesinden sonra İpsala Devlet Hastanesinde Kadın Doğum polikliniğinin faaliyete geçtiği öğrenildi. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,”İpsala Devlet Hastanemiz hızla gelişmeye devam ediyor!

Yeni ultrason cihazı hastanemize ulaştı ve artık daha iyi hizmet sunabiliriz. Ayrıca Pazartesi'den itibaren Uzm. Dr. Deniz Koçyiğit Yılmaz da hasta kabulüne başlayacak.

Sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmaya yönelik bu önemli adımlar, İpsala'mıza hayırlı olsun! Halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için elimizdeki tüm imkanları kullanmayı sürdüreceğiz.

İpsala Devlet Hastanemize kazandırılan yeni ultrason cihazı ve uzman doktor desteği için öncelikle Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başta olmak üzere, Bakan Yardımcımız H. Kürşat Kırbıyık'a, Edirne Valimiz Yunus Sezer'e, Milletvekilimiz Fatma Aksal'a, Edirne Vali Yardımcımız ve İpsala Kaymakamımız Ömer Sevgili ‘ye, İl Başkanımız Belgin İba 'ya, Edirne İl Sağlık Müdürümüz İshak Yıldırım'a,, Başhekimimiz Dr. Murat Sungurlu'ya, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanımız Mahmut Tekin'e, ve şimdiki AK Parti İlçe Başkanımız Erhan Demir'e, ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ederiz. ”dedi.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yılmaz Göreve Başladı.
Yorumlar (0)