Bayram Coşkusuna Yağmur Engeli…
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 104. Yıl dönümü kutlamaları Türkiye’nin dört bir köşesinde olduğu gibi İpsala’da da coşku içinde dün kutlandı.

MAKAMLARA ÇOCUKLAR OTURDU.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına Pazartesi günü yapılan genel provadan sonra Atatürk ilkokulundan tesbit edilen öğrenciler Kaymakamlık, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüklerini makamlarında ziyaret ederek koltuklarına sembolik olarak oturması ile başlamış oldu.

KUTLAMALARA YAĞIŞ ENGELİ..

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 104. Yıl dönümü kutlamaları İpsala’da saat 10.30’da İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu,Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

KUTLAMALARIN YERİ VE SAATİ DEĞİŞTİ.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 104. Yıl dönümü kutlama programı saat 11.00’de başlaması planlanan kutlamalar, havanın yağışlı olması nedeniyle saat 12.30’da Kapalıspor salonuna alınmasına karar verildi.

Kapalıspor salonundaki tören Saat 12.30’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin tarafından yapıldı. Şiirlerin okunması, Yerli ve Yabancı Halk Dansları topluluklarının gösterilerinden sonra ödül töreni gerçekleştirildi.

Kutlama programı Atatürk ilkokulu öğrencilerinin hazırladığı” Egemenlik Coşkusu” isimli gösteri ile sona erdi.

BELDE VE KÖYLERDE DE KUTLAMALAR YAPILDI.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programları belde ve köy okullarında düzenlenen programlarla kutlandı.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Bayram Coşkusuna Yağmur Engeli… Bayram Coşkusuna Yağmur Engeli… Bayram Coşkusuna Yağmur Engeli… Bayram Coşkusuna Yağmur Engeli… Bayram Coşkusuna Yağmur Engeli… Bayram Coşkusuna Yağmur Engeli…
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar