İpsala’yı Çocuklar Yönetti.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, makamında öğrencileri misafir etti.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık makamını, temsilen Atatürk İlkokulu öğrencisi Mükerrem Özçiftçi’ye devretti.

KERMAN’IN KOLTUĞUNA YILDIZ OTURDU

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bugün İpsala Belediye Başkanlığı makamını sembolik olarak Atatürk İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Neva Yıldız’a, devretti.

Yeni Belediye Başkanı Neva Yıldız, Bozkurt mahallesine park ve Atatürk İlkokuluna yeni servis konulması talimatlarını verdi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İpsala İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü makamını, temsilen Atatürk İlkokulu öğrencisi Dilara Doğan'a devretti.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala’yı Çocuklar Yönetti. İpsala’yı Çocuklar Yönetti. İpsala’yı Çocuklar Yönetti.
Yorumlar (0)

Çok Okunanlar