Hastaneye Son Sistem Diş Ünitesi Kuruluyor
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Kaymakamlığı tarafından, İpsala Devlet Hastanesi’nin diş tedavisinde kullanılacak ekipman konusunda destek verildi.

İpsala Kaymakamlığı’nın desteği ile İpsala Devlet Hastanesi’nde, diş tedavisinde kullanılacak; son teknolojik diş ünitesi ve ekipmanı, röntgen cihazı ve ekipmanı, kanal tedavisi ve ekipmanı temin edildi. Kaymakam Ömer Sevgili, “Bugün itibariyle temin ettiğimiz son teknolojik ürünlerle İpsalalı hemşehrilerim, kanal tedavisi, diş dolgusu, diş temizliği, diş çekimi gibi tedavileri İpsala Devlet Hastanemizde alabilirler.” dedi. Sevgili’ye İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa İshak Yıldırım, İpsala Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Sungurlu ve ekibi eşlik etti.

Yıldırım daha sonra İpsala 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunu ziyaret ederek istasyon personeli ile bir araya geldi. Sahada karşılaştıkları sorunları dinleyerek çözüm önerilerini yerinde değerlendirdi. Personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yıldırım çalışmalarında kolaylıklar diledi.

(Haber Merkezi)

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Hastaneye Son Sistem Diş Ünitesi Kuruluyor Hastaneye Son Sistem Diş Ünitesi Kuruluyor
Yorumlar (0)