Keşan’da Eşini ve Kayınpederini Vurup, İntihara Kalkıştı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İspat Cami Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde, önceki gün saat 08.15 sıralarında meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olduğu eşini ve kayınpederini silahla vuran S.D. (41) olay yerinden kaçarken, bir süre sonra Keşan Meslek Yüksekokulu arkasındaki boş ala

İddiaya göre; sabah işe gitmek için hazırlanan A.D. (37), babası Y.D. ile birlikte Kurtuluş Caddesi’ndeki evinden çıktı. Y.D. ve kızı A.D., cadde üzerinde karşılaştığı boşanma aşamasındaki eşi S.D. (41) ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında öfkelenen S.D., yanındaki tabanca ile eşi A.D. ve kayınpederi Y.D.’ye ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği A.D. ve Y.D. yaralandı. S.D. olay yerine geldiği araç ile kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yaralılar A.D. ve babası Y.D. ambulanslar ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kolundan yaralanan Y.D.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, vücuduna isabet eden kurşunlar ile ağır yaralanan A.D. ise Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 6 boş kovan bulundu.

Başından vurulmuş halde bulundu

Olayın ardından S.D.’yi yakalamak için çalışma başlatan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları detaylı araştırma sonucu, S.D.’yi, Keşan Meslek Yüksekokulu arkasındaki boş alanda başından vurulmuş halde buldu. Ağır yaralanan S.D, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaymakam ve İl Emniyet Müdürü de olay yerinde inceleme yaptı

Öte yandan, S.D’nin yaralı halde bulunduğu olay yerinde, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın da incelemede bulundu.Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Keşan’da Eşini ve Kayınpederini Vurup, İntihara Kalkıştı. Keşan’da Eşini ve Kayınpederini Vurup, İntihara Kalkıştı.
Yorumlar (0)