Serinleten yağmur gidiyor
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Hafta sonunu yağışla geride bırakan Edirne dünü de yağmurlu geçirdi. Son yapılan iki günlük ölçümlere göre metrekareye 5,5 kilogram yağış alan kentte meteorolojiye göre bu hafta yağış yok. Yağmur ve zaman zaman esen rüzgâr havayı da serinletti. Yağışlar e

Hafta sonunu yağışla geride bırakan Edirne dünü de yağmurlu geçirdi. Son yapılan iki günlük ölçümlere göre metrekareye 5,5 kilogram yağış alan kentte meteorolojiye göre bu hafta yağış yok. Yağmur ve zaman zaman esen rüzgâr havayı da serinletti. Yağışlar en çok hasada doğru ilerleyen çeltikçiyi sevindirdi. 
Edirne bugün itibarı ile serin ve yağışlı havanın etkisinden çıkacak. Hafta sonu yağmur bulutlarının terk etmediği kent dünü de ara ara kuvvetli düşen yağışla geçirdi. Kuzeyden esen rüzgâr serinliği arttırdı. Ana caddelerde seyreden araçlar biriken yağmur suyundan geçerken suyu sağa sola dağıtırken, güneş öğleden sonra bir açtı bir kapadı. 
Bu hafta yüzde 89 ile en yüksek nem oranı yarın yaşanacak. Meteorolojiye göre bu haftayı Edirne yağışsız geçirecek. Yağmur cadde ve sokakları yıkayıp tozdan arındırdı, günlerdir sıcaktan bunalan Edirneliler'i ferahlattı. Yarın itibarı ile hava sıcaklığı 30 derecenin üzerine çıkarak arife gününe kadar hava parçalı bulutlu olacak. 
SICAKLIK YARINDAN SONRA YÜKSELİŞTE
Bugün gündüz en yüksek 29, gece en düşük 16, yarın gündüz en yüksek 31, gece en düşük 15, Perşembe günü en yüksek 35, gece en düşük 16, Cuma günü gündüz en yüksek 35 gece en düşük 18, Cumartesi arife günü gündüz en yüksek 37 gece de en düşük 20 derece olması bekleniyor. 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)