Mesafeli  Bayramlaşma!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Dini bayramlarımızın ilki olan Ramazan Bayramını Perşembe günü sabahı 06.30’da kılınan namaz ile kutlamaya başladık.

Tam kapanma ve COVİD19 virüsü nedeniyle hısım akraba ve komşu ziyaretlerinin yapılmadığı Ramazan bayramında görevleri başında olan kurumlar ile şehit ve gazi aileleri ziyaret edildi.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, bayramda görev yapan kurumları ziyaret ettiler.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör,”İpsalalı hemşerilerimizle, kolluk, askeri ve sağlık personelimizle bayramlaştık. Görev başındaki mesai arkadaşlarımızın bayramlarını kutlayarak, başarılar diledik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz”dedi.

BELEDİYE PERSONELİ BAYRAMLAŞTI

İpsala Belediyesinde ise personel bayramlaşması gerçekleştirildi. İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ile bazı Belediye Meclis üyelerinin katıldığı bayramlaşmada personelin bayramı kutlandı.Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Mesafeli  Bayramlaşma! Mesafeli  Bayramlaşma! Mesafeli  Bayramlaşma! Mesafeli  Bayramlaşma! Mesafeli  Bayramlaşma! Mesafeli  Bayramlaşma!
Yorumlar (0)