Vizyon Projeye İYİ Parti İlgisi
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İYİ Parti Seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Enez Kaplan ve İBB Ağaç ve Peyzaj aş. Genel Müdürü Ali Sukas dün İpsala’yı ziyaret etti.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İYİ Parti İpsala İlçe Başkanı Hasan Geçit ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer tarafından karşılanan Akalın, Kaplan ve Sukas daha sonra süs bitkileri alanına geçerek incelemelerde bulundu.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, ”Yapımı devam eden Süs Bitkileri Yetiştiriciliği şirketimiz ile ilgili olarak yapılabilecekler konusunda, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun desteklerini ileten misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

En önemli Vizyon projemiz olan ve İpsala’ya ekonomik açıdan ve istihdam açısından büyük getirisi olan projemizde sona yaklaşıldı. Allah'ın izniyle en kısa zamanda faaliyete geçecek olan şirketimiz İpsala'mıza, İpsala'mızın değerli vatandaşlarına nefes ve çare olacaktır” dedi.

Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)