İpsala'da cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala'da belediye ekipleri kurduğu temizlik timi ile koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte ediyor.

İpsala Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden oluşan koronavirüs timi, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, özellikle kent merkezinde dezenfeksiyona ağırlık veriyor. 

Ekip, vatandaşların sıklıkla kullandığı ana caddeler ile bunlarla bağlantılı sokakları ve camileri sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı Cumartesi günü köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Cadde ve sokaklarındaki yollar, kaldırımlar, ATM'ler, otobüs durakları, çöp konteynerleri, kamelyalar özel solüsyonla  dezenfekte ediliyor. İlaç sıkılan alanlar, diğer temizlik ekiplerince köpüklü su ve fırçalarla yıkanıyor. 

Pandemi sürecinde uygulanan kısıtlamaları fırsat bilerek, cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte ettiklerini söyleyen İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal“Değerli vatandaşlarımızın koronavirüs tedbirleri kapsamında gönül rahatlığı ile ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri adına Camilerimizi dezenfekte etmeye devam ediyoruz. Koronavirüs ile aktif olarak mücadelemiz devam ederken personellerimizin özverili çalışmaları ile halkımıza bu zor dönemde hizmet vermeye, daha yaşanılabilir bir İpsala için çalışmaya devam ediyoruz. Covid-19 ile mücadele kapsamında daha temiz bir İpsala için hafta sonu demeden çalışan cefakar çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Medya Keşan  AYGÜL KONAR

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri İpsala'da cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor ?psala'da cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor ?psala'da cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor
Yorumlar (0)