Bu İlçede Her Akşam 20 Dakika Kitap Okunuyor.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan okuma etkinliği çerçevesinde 5 milyon sayfa kitap okunması amaçlanıyor.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün planlamasıyla İpsala’da eğitim ailesine ve tüm vatandaşlara yönelik okuma etkinliği yapılıyor.

15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan okuma etkinliği çerçevesinde 5 milyon sayfa kitap okunması amaçlanıyor. Ay sonunda yapılacak değerlendirmeye göre ise ilçe verileri paylaşılacak ve bu proje sayesinde kitap okuma alışkanlığı tüm ilçeye tüm yıl boyunca yaygınlaştırılacak.

Konuyla ilgili Kaymakam Güngör şunları aktardı: Serhat Şehir Edirne’mizin Serhat Kapısı İpsala da öğretmeniyle, öğrencisiyle, velisiyle hep birlikte her akşam en az 20 dakika kitap okuyoruz.

Okumak, alışkanlıkların en asilidir. Biz çocuklarımızın ve halkımızın bu asil alışkanlığı kazanmaları ve sürdürmeleri için her alanda yaptığımız çalışmaları “İpsala Okuyor Projesi” kapsamında yürütüyoruz. Bu projemizde yalnızca okuma alışkanlığını çocuklarımızın hayat anlayışlarının vazgeçilmezi yapmakla kalmıyor aynı zamanda ailelerimizin de bu etkinliğe katılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu sayede çocuklarımızın zihinlerinde güzel fikirler, farklı bakış açıları belirirken çocuklarımız kendine güveni tam, dil becerileri gelişmiş bireyler olarak topluma katılıyor. Ailelerimiz de okuma alışkanlığı kazanmış oluyor ve çocuklarımızı destekleyerek farkındalık oluşturuyor. Hedefimize ulaşmak hatta geçmek için İpsala da tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi, velilerimizi, tüm kurumlarımızı,  tüm halkımızı bizimle kitap okumaya davet ediyoruz. #ipsalaokuyor etiketiyle her akşam Twitter’da buluşuyoruz. Sizler de okuyun ve bize katılın. Biz İpsala’yız bize okumak yakışır. Okuma etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz ”dedi.

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri  Bu İlçede Her Akşam 20 Dakika Kitap Okunuyor.  Bu İlçede Her Akşam 20 Dakika Kitap Okunuyor.  Bu İlçede Her Akşam 20 Dakika Kitap Okunuyor.
Yorumlar (0)