Karaismailoğlu,”İpsala’ya Çok İş Yaptık”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Edirne-Kırklareli Yolu (İskender-Sazlıdere Varyantı)açılışı için Cuma günü Edirne’ye gelen Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’un sunduğu iki projeyi kabul ederek gerekli talimatları verdi.

AK Parti İl Binasında, Milletvekili Fatma Aksal ile İl Başkanı Belgin İba’nın da hazır bulunduğu görüşmede Bakan İsmailoğlu’na, İpsala Pirincini takdim eden İlkdoğmuş,6 Km’lik Gümrük yolunun ışıklandırılması ile Sultanköy yolunun genişletilmesi projelerini sundu.

“İSTE BENDEN NE İSTERSEN”

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İlkdoğmuş’a, ”Geçen dönem İpsala’ya çok büyük hizmetler verdik. O dönemin başkanı Ankara’dan hiç eli boş dönmedi. İpsala halkı bu hizmetleri görmedi. Gelecek seçim İpsala’yı alın; İsteyin benden ne isterseniz” şeklinde konuştu.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ise Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,ile Milletvekili Fatma Aksal ve  İl Başkanı Belgin İba’ya teşekkür ederek çok çalışacakları sözünü verdi. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Karaismailoğlu,”İpsala’ya Çok İş Yaptık” Karaismailoğlu,”İpsala’ya Çok İş Yaptık” Karaismailoğlu,”İpsala’ya Çok İş Yaptık” Karaismailoğlu,”İpsala’ya Çok İş Yaptık”
Yorumlar (0)