İlkdoğmuş,”Yakında OSB Hamlesini Başlatacağız”
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Valimizin başlattığı Organize Sanayi Bölgesi hamlesini Milletvekilimiz ve İl Başkanımızla beraber Ankara’da sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, kişisel hesapların bir kenara bırakılarak İpsala için, çocuklar için ve geleceğimiz için el ele vermek gerektiğini söyledi.

“İPSALA’YA KIYMAYIN” DEDİK

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”31 Mart seçimlerinden önce İpsala kabuğundan çıkmış, tüm alt yapısı(Su, kanalizasyon, yağmur suyu) bitmiştir. Trakya’da olmayan bir pazar yeri, fuar alanı, araç parkı, dörtyolda bulunan petrol ofisi arazisi, Lisanslı depo, Doğalgaz(tüp koyup gaz yakıyorlar deyip bu doğalgaz İpsala’ya gelmez diyenler inanın belki de ilk önce evlerine doğalgaz bağlatıp yararlanmaya başlayanlardır.)

Sadece doğalgaz ile ilçemizde hane başına tahmini en az 2 bin-3 bin tl bir yılda halkımızın bütçesinde kalıyor ve esnaflarımızın kasasından çıkmayan tüp paraların bedeli ölçülemez.

İpsala tarihinde bir ilk hatta yüz karası olan branda da aylarca asılı borç listesinin yukarda belirttiğim kalemlerden sadece bir kaçı ve karşılarındaki paraların toplamı 40 milyon tl idi. ben şimdi soruyorum bunlar yapılmamış olsaydı da şimdi bu maliyetlerle kaç tl ye yapılabilirdi.

Sadece bir senelik tarla ihalesi yaklaşık 18 milyon iken borç borç dediklerinin yarısını kapanacak para belediyenin kasasına sadece bu yıl girdi. Şuan dört yol üzerindeki arsa bedeli bile kalan borcu ödeyecek duruma gelmiştir.

29 bin ton kapasiteli lisanslı deponun maliyeti 5 milyon iken. Şuan tam kapasiteli dolu ve belediyeye aylık kazandırısı yaklaşık 350 bin tl yani borç bir yılda bitiyor. Bundan sonrada hem devamlı tarla gibi belediye kasasına bir gelir verecek hem de onca çiftçimiz harmanda malını satmayarak kazanç sağlayacaktır.

Vatandaşımızın bunları görmesini artık İpsala’ya tarla ihalesinden gelen 18 milyon ile bahar gelmesini dört gözle beklemekteyiz.

Biz AK partiyiz bizim hamurumuzda hizmet var. Bizim Ak belediyelerimiz Türkiye genelinde parmakla gösterilmekte bahar gelecek deyip kazandıkları il, ilçe, büyükşehirlere dönüp bir bakalım, bahar yerine çöp, çamur, çukurdan başka hizmet gelmemiştir.

AK partinin yaptığı hizmetlerle kıyaslayamayız. Şimdi hepimiz Keşan belediyesinin güzel hizmetlerini parmak ısırarak izliyoruz.

30 yılda çivi çakılmamış Keşan'ı imrenerek ah ederek izlemeye devam edeceğiz. Burada Keşan belediye başkanım Sayın Mustafa Helvacıoğlu’nu gerçekten yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

“İPSALA’MA KYILMASAYDI”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, sözlerinin sonunda şunları söyledi: ”Ak belediyeciliğinin farkı bu işte. İpsala’ma kıyılmasaydı;

İlçemize 60 fabrikalı karma organize sanayi çoktan başlamış, kaplıca suyu ilçemizde çıkarılmış, sağlık turizmiyle birlikte istihdam gücünü üst seviyelere çıkarıyor olacaktık.

İlçemizin gelişimini durduranlar şimdi gelişmeyen İpsala'dan şikâyet eder, işsizlik ten dert yanar durumda. İlçemizin Meydanına valiliğimizin göndermiş olduğu İPSALA temalı görselini bile çekemez duruma gelinmişse durumun çok vahim olduğu gözükmektedir.

İl başkanımızla yaptığımız görüşmelerde valimizin de İpsala karma organize sanayi için girişimde bulunduğu en yakın zamanda İl başkanımız ve vekilimiz ile birlikte Ankara çıkarması yaparak Organize Sanayiyi İpsala’da başlatacağız” dedi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)