Mücadele Adamı: KERMAN!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Yıllar önce “Abi zengin adamsın. Ne işin var siyasette “demiştim. Ben bu topraklarda doğdum. Servetim evlatlarıma ve bana yeter. Ama bu topraklara borcumu ödemem lazım” cevabını vermiştin.

Seveninle sevmeyeninle İpsala’da en çok tartışılan, en çok kızılan ve en çokta hizmeti ile takdir edilen bir isim oldun.2005-2006 yıllarındaki ilçe başkanlığı döneminde başlattığın hizmet hamlesini; Belediye Başkanlığı döneminde de sürdürdün.

Günahlarınla ve sevaplarınla bu ilçeye büyük hizmetler verdin. Altyapı olarak bu ilçenin kaderini değiştirdin.

Hasta yatağında bile İpsala için hayıflanıyor “Organize Sanayi İşinde biz Keşan’dan çok ileri de idik. Kısmet olsaydı şu ana kadar yatırımcılar çoktan gelmiş ve biz bu işi bitirmiş olacaktık. Ama en çok sıcak su ve huzur evi için üzülüyorum” diyordun.

Biz nedense toplum olarak insanların kıymetini yaşarken bilemiyoruz. Değerini hayatımızdan çıktıkları zaman anlıyor; ondan sonra da içimizde bin bir pişmanlıklar yaşıyoruz.

2005 -2006 yıllarında ilçe başkanı olduğun zaman bir akşam gazeteye gelmiş” Ben İpsala’ya hizmet etmek istiyorum. Bana yardımcı olun. Siyasette acemiliklerim olabilir. Bu ilçeye hizmetlerimiz olsun” demiştin.

O günden sonra kesişen yollarımızda Ankara ziyaretleri bakanlardan ve hep İpsala için bişiler talep etmeler.2 defa seçim kaybedip,1 kere kazanmalar ve ardı arkası kesilmeyen mücadele dönemi.

Elbette “Kerman’ın kötü tarafları yok mu” diyenleriniz olacaktır.

İçinizde belki inanmayanlarınız olacaktır ama en yakınındaki isimlerden biri olarak her fırsatta yanlışları yüzüne en yüksek perdeden söyleyen isimlerdenim. Bugüne kadar yaptığım eleştirilere de sert bir tonda cevap verdiğini görmedim. Belki içinden mırıldanmıştır ama onu da ben duymadım.

Sonuç olarak bugün hem Mehmet Kerman’ın, hem de gazetemizin kuruluş yıldönümüdür. Uzun bir rahatsızlık döneminden sonra yeniden aramıza dönen Kerman’a, geçmiş olsun diyor, Allah’tan uzun ömürler diliyorum.

 

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri
Yorumlar (0)