Onlar İçinde Mezarlık Var!
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala’nın karaağaç Köyü’nde tıpkı insan mezarlığı gibi yapılan evcil hayvan mezarlığı, büyütüp besledikleri ve çocukları gibi gördükleri hayvanları ölen vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

“Papatya Pet” adı altındaki şirketi ile pet cenaze, pet nakil ve hayvan mezarlığı hizmeti veren Ahmet Odabaşı, kendisi Uzunköprü’nün Balaban köylü fakat hayvan mezarlığı Karaağaç köyü sınırları içinde oluşturarak, sahipleriyle aralarında duygusal bağ oluşan ve ölen evcil hayvanların huzurlu bir yerde istirahat etmesi için Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veriyor.

Güvenliği ve tedbirleri alınış 15 dönümlük araziden ölen hayvanları için mezar yeri satın alan vatandaşlar, mezarları da tıpkı insan mezarı gibi mermerden yaptırıyor. Arazide 1 metre derinliğinde hazırlanan mezarlara ölen hayvanların defin işlemi yapılıyor. “Evcil hayvanlarımıza güvenli ve huzurlu ortam hazırlıyoruz” 2015 yılından beri evcil hayvan mezarlığı hizmetini verdiğini belirten Odabaşı, “Şirketimiz, kurulduğu günden bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde ülkemize katkılar sağlamıştır. Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.

Yer aldığımız alanda tecrübemizden hareket ederek insana, hayvana ve çevreye duyduğumuz saygıyla evcil hayvanlarımıza güvenli ve huzurlu ortam hazırlıyoruz. Bu anlayış çerçevesinde tutkuyla bağlı olduğumuz işimizi insanımıza, hayvanımıza ve çevremize sunmanın çabası içindeyiz. Pet mezarlık, bizlere çocukluk, arkadaşlık, dostluk, yoldaşlık yapmış olan evcil hayvanlarımızı toprağa verdiğimiz, en güzel duaların edildiği, doğru, dürüst, kaliteli, güvenli ve huzurlu yuvadır.” şeklinde ifadelerini aktardı.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Onlar İçinde Mezarlık Var! Onlar İçinde Mezarlık Var!
Yorumlar (0)