Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anıldı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İstiklal Marşı´mızın kabulünün 99. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü töreni dün gerçekleştirildi.

12 Mart 2018 İstiklal Marşının Kabulünün 99. Yıl dönümünü kutlama ve İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy ’u anma töreni İpsala Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki ve Teknik Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Saat 10.00’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören; günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı slayt sunumundan sonra Safahattan bir şiir okundu, ”Kabul Edildi İstiklal Marşı ”isimli şiir canlandırıldı. İpsala’da düzenlenen İlk ve Ortaokullar arası “İstiklal Marşı’nı ezbere ve güzel okuma” ile “Safahat’tan Bir Eser Okuma ”yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Program “Türkülerle Anadolu ”adlı gösterim ve “İstiklal Marşı ”oratoryosu ile sona erdi. Haber Merkezi

 

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anıldı. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anıldı. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anıldı. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anıldı. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anıldı. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anıldı.
Yorumlar (0)