Çeltikçiler Suyu Konuştular.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Kurak geçen kış sezonu nedeniyle Çeltik üretiminde yaşanacak sıkıntılar ve tedbirlerin konuşulduğu toplantı İpsala Ticaret Borsasında yapıldı.

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Hamzadere Sulama Birliği, Sulama Kooperatifleri temsilcileri ve bölge çeltik üreticilerinin katıldığı toplantıda, Çeltik sezonunda yaşanabilecek sıkıntılar ve su sıkıntısı yaşanacak bölgeler ve tedbirleri konuşuldu.

Özellik Altınyazı Karasaz Sulama Kooperatifinin su verdiği çeltik ekim alanlarının bu sene riskli olduğu, Kooperatifin ekonomik yönden sıkıntıları ve Hamzadere Sulama Birliğine devri konuları ele alındı. Kaymakam Aslantatar, Çeltik sezonu öncesi kuraklık sıkıntısının çarelerini ele alacak ve çözüm yollarını arayacak bir komisyon kurulması gerektiğini ve bu konuda hemen işe başlanılmasını söyledi. Birlik, Kooperatif yöneticileri ve Üreticileri de sıkıntılarını ve çözüm yolları konusunda fikirlerini beyan ettiler. Haber Merkezi

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Çeltikçiler Suyu Konuştular. Çeltikçiler Suyu Konuştular. Çeltikçiler Suyu Konuştular. Çeltikçiler Suyu Konuştular.
Yorumlar (0)