AK Parti’de Kongre Hazırlıkları Başladı.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatının 14 Mart Cumartesi günü yapılacak olan 7. Olağan kongresi için hazırlık çalışmaları hız kazandı.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Edirne Koordinatörü Tülay Kaynarca ile AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında İpsala AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek kongre ile ilgili hazırlıkları gözden geçirdiler. AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, yönetim kurulu ve partililer tarafından karşılana Kaynarca ve İba İpsala’nın sorunları ve kongre çalışmaları ile ilgili olarak AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’tan bilgi aldılar.

KAYNARCA’DAN BİRLİK MESAJI

Kendisinin de İlçe Başkanlığı ve delegelik görevlerinde bulunduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili ve Edirne Koordinatörü Tülay Kaynarca, birlik içinde olunması halinde her işin üstesinden gelinebileceğini vurguladı.

İLKDOĞMUŞ,”KONGREMİZE BEKLİYORUZ”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, “ AK Partinin kapısı davamızın heyecanını paylaşan herkese sonuna kadar açıktır. Her AK Partilinin gönlünde görev alma, sorumluluk üstlenme, partisine, ülkesine ve davasına hizmet etme konusunda tüm kapılar sonuna kadar açıktır. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz en büyük gücümüzdür”  şeklinde konuştu.

İlkdoğmuş,”14 Mart tarihindeki kongremiz bir şölen havasında geçecek ve böylece İpsala’mızın heyecan duyacağı bir dönemi hep birlikte başlatacağız inşallah” dedi. Mehmet Yaradılmış

 

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri AK Parti’de Kongre Hazırlıkları Başladı. AK Parti’de Kongre Hazırlıkları Başladı. AK Parti’de Kongre Hazırlıkları Başladı. AK Parti’de Kongre Hazırlıkları Başladı.
Yorumlar (0)