Bayraktar,3.Kez Şehitler ve Gaziler İçin Yürüdü.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yılı nedeniyle, şehit ve gaziler için bu yıl İpsala'dan 3. defa yola çıkan Yılmaz Bayraktar ve Murat Sansar, yaklaşık 170 kilometreyi 3 günde kat ederek Şehitler Abidesi'ne vardı.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yılı nedeniyle, İpsala'dan Şehitler Abidesi'ne Cuma günü başlattıkları yürüyüş ile Keşan'dan geçen İpsala'lı Yılmaz Bayraktar ile Murat Sansar, yaklaşık 170 kilometrelik bir yol kat edecek. Başlattıkları yürüyüş ile ilgili açıklamada bulunan Bayraktar"2 yıldır Şehitler Abidesi'ne Bayrak ve Şehitlere Saygı adını verdiğim bu yürüyüşü gerçekleştiriyorum. Bu yıl İpsala'dan aynı zamanda karakalem sanatçısı arkadaşım Murat Sansar ile birlikte 3. defa Şehitler Abidesi'ne yürüyorum. 3 gün süreceğini tahmin ettiğimiz 170 kilometrelik bu yolculuğumuzda, akaryakıt istasyonlarında kuracağımız çadırlarda konaklayacağız. İpsala Sınır Kapısı'ndan başlattığımız yolculuğumuzu, Pazar günü Şehitler Abidesi'nde tamamlayacağız." dedi.

Sansar: "Yürüyüşün adı ve amacı beni heyecanlandırıyor"

Bu yıl ilk defa Şehitler Abidesi'ne yürüyeceğini kaydeden Sansar ise "Bu yıl ben de arkadaşıma eşlik ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüşün adı ve amacı beni heyecanlandırıyor. Yolculuğumuz sırasında çekeceğim fotoğraflardan daha sonra, karakalem çalışmaları da yapabilirim." diye konuştu.

Sansar, rahatsızlandı.

Yürüyüşe Murat Sansar ile birlikte başlayan Yılmaz Bayraktar,”9000 nüfuslu ilçemizde projeme destek veren benimle sabah 8'den beri yürüyen koca yürekli insan değerli dostum Murat Sansar yürüyüş esnasında keyifsizlendi rahatsızlandı. Şuan ailesi ile birlikte Keşan Devlet Hastanesinde tedavi altında. Tek isteğiydi benimle 3 gün boyunca şehitlerimiz ve gazilerimiz için yürümek. Şuan görüştüm “biraz daha iyiyim arkadaşım” dedi Dualarımız Murat İçin... Eskisinden iyi olacaksın dostum. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Yürüyüşümü değerli arkadaşım için tamamlayacağım ona armağan edeceğim sizlere selamları var” dedi.

Yürüyüşe rahatsızlığı nedeniyle ara veren Murat Sansar’ın dün yeniden etabı tamamlamak üzere Yılmaz Bayraktar’a, eşlik etmeye başladığı öğrenildi.

Gazetemiz baskıya girerken yürüyüş henüz tamamlanmamıştı. Haber Merkezi

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri Bayraktar,3.Kez Şehitler ve Gaziler İçin Yürüdü. Bayraktar,3.Kez Şehitler ve Gaziler İçin Yürüdü. Bayraktar,3.Kez Şehitler ve Gaziler İçin Yürüdü. Bayraktar,3.Kez Şehitler ve Gaziler İçin Yürüdü.
Yorumlar (0)