MHP’liler Kahvaltıda Buluştu.
Paylaş
Tweetle
Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi İpsala İlçe yönetim kurulu ve Kadın Kolları dün sabah kahvaltıda bir araya geldi.

MHP İlçe Başkanı Ramazan Avkıran, yaptığı konuşmada Kurban bayramını kutlayarak, bayramın İslam alemine hayırlı olmasını diledi. Parti de Bayramın ikinci günü kutlama programı yapacaklarını ifade eden Avkıran, bundan sonra yoğun bir çalışma programı uygulayacaklarını ifade etti.

Parti binasının her gün açık olduğunu, kendi telefonunun 7/24 çalıştığını belirten Avkıran, Kadın Kollarının yenden yapılandırıldığını belirtti.

YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI BURCU BİLDİK.

MHP İlçe Başkanı Ramazan Avkıran, konuşmasının son bölümünde Kadın Kolları Başkanlığını ve yönetimini yeniden yapılandırdıklarını açıklayarak başkanlığa Burcu Bildik’in getirildiğini söyledi.

BİLDİK,”ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

MHP Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Burcu Bildik, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek “Yeni oluşan yönetimimizle beraber çok çalışacağız. Partimizi hak ettiği yere getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

trakya+gazetesi ipsala trakyagazetesi trakya+haberleri ipsala+haber ipsala+haberleri ipsala+gazeteleri MHP’liler Kahvaltıda Buluştu. MHP’liler Kahvaltıda Buluştu. MHP?liler Kahvalt?da Bulu?tu.
Yorumlar (0)