Cadde İftarları Devam Ediyor…
Paylaş
Tweetle
Paylaş

İpsala Belediyesi’nin organize ettiği 1000 kişilik cadde iftarları halkın yoğun katılımıyla devam ediyor.

İpsala Belediyesi’nin organize ettiği 1000 kişilik cadde iftarları halkın yoğun katılımıyla devam ediyor. İpsala Ticaret Borsası’nın katkılarıyla 13 Haziran Salı akşamı verilen iftar yemeğinde AK Parti Edirne, Kırklareli, Keşan, Enez, Meriç ve Yeni Karpuz

 İpsala Belediyesi’nin organize ettiği 1000 kişilik cadde iftarları halkın yoğun katılımıyla devam ediyor. İpsala Ticaret Borsası’nın katkılarıyla 13 Haziran Salı akşamı verilen iftar yemeğinde AK Parti Edirne, Kırklareli, Keşan, Enez, Meriç ve Yeni Karpuzlu teşkilatı ağırlandı.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe yaptığı konuşmada “kısa bir selamlama konuşmayası yapayım, çok değerli Kırklareli il başkanımız aramızda, ilçe başkanlarımız burada, belediye başkanlarımız burada, oda başkanımız burada, çok kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı, kıldığımız namazlarımızı bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah kabul etsin. Ramazan’ın bereketini hep beraber yaşıyoruz. Gördüğünüz gibi Ramazan’ın bereketini bu gece sizlerle birlikte bizde paylaşıyoruz. Ramazan bereket demek, iyiliklerin arttığı fakir fukaranın gözetildiği ay demek. Bunu sadece Ramazan ayında kalmayıp, bundan sonraki aylarda da aynı duygu ve düşünceler içerisinde ömrümüzü tamamlamamız lazım. Biz yardım edelim ki, düşkünlere ve garibanlara onlarda bu memleketin, bu milletin bir evladı olduğunu rahatça söylesinler, onlarda bu memleketin nimetlerinden faydalansınlar. Evet, İpsala’ya geliyoruz.

Belediye başkanımız burada, gerçekten İpsala son dönemlerde büyük bir atılım içinde. Tabii ben bu vesileyle başta belediye başkanımızı kutluyorum. Geçen gün facebooktada gördüm. Şöyle paylaşmışlar ‘arkadaşlar, burası İzmir saat kulesi değil, İzmir saat kulesi’ zaten başkanımın da yaptığı belli İpsala’yı artık İzmir ile mukayese eder duruma gelmişler. Dolayısıyla başkanımı tebrik ediyorum. Bu akşam iftar programını tertip eden sayın borsa başkanımıza da teşekkür ediyorum. Allah onlardan da razı olsun, ben tekrar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, hepinize afiyet olsun. Allah nice bayramlara yetişmeyi nasip etsin.” dedi.

cadde+iftarları ipsala ipsala+haber ipsala+haberleri ipsaladan+haberler ipsalahaberleri ipsalahaber ipsala+gazeteleri Cadde İftarları Devam Ediyor… Cadde İftarları Devam Ediyor… Cadde İftarları Devam Ediyor… Cadde İftarları Devam Ediyor… Cadde İftarları Devam Ediyor… Cadde İftarları Devam Ediyor… Cadde İftarları Devam Ediyor… Cadde İftarları Devam Ediyor…
Yorumlar (0)